Verder winkelen

TROUWEN EN MEER

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een bruidsjurk die helemaal bij je past. Creare: van niets naar iets unieks! Kun je niet vinden wat je zoekt en/of je maten zijn niet standaard, dan kan ik je zéker van dienst zijn.

Maak je droom werkelijkheid

Kom eens langs en we bespreken je wensen en de stappen er naar toe.

Wat je leest is misschien het meest verrassende concept wat je kunt bedenken. Je leest het goed: van niets naar iets unieks! Jouw eigen bruidsjurk, dit maakt het feest compleet!

Natuurlijk kan ik ook voor de bruidsmoeder en/of andere bruiloftsgasten de mooiste kleding in de fijnste stoffen helemaal op eigen maten maken!

01.

Eerste kennismaking

We maken kennis en bespreken je wensen. Je hebt vast al plaatjes en foto’s verzameld. Daarbij adviseer ik je ook wat jouw figuur het mooist laat stralen.

02.

Samen maken we een stofkeuze

We gaan op pad en kiezen met elkaar de mooiste couturestoffen voor jouw droomjurk.

03.

Passen en meten

Vervolgens nemen we je maten en daarna ga ik aan de slag om het patroon helemaal op jouw maten te tekenen.

04.

We zijn er bijna!

Dan een grote stap in de richting van jouw eigen jurk:

Ik maak de jurk in toile, dat is een proefjurk. Hierbij zie je al duidelijk wat het gaat worden….. Hier gaan we samen kritisch naar kijken en zo nodig details aanpassen.

05.

Het resultaat

AM en W herfst

En dan gaat het snijmes in je prachtige stof! Met een paar pasmomenten tussendoor zijn we al een eind op weg naar het eindprodukt. Ook een mooie sluier of een ander haargarnituur horen natuurlijk bij het complete plaatje. Ook die maak ik voor je!

Samen van niets naar iets

Start nu!