Verder winkelen

Jouw eigen wens

Iets leuks gezien? Eigen maten? Disproportionele maten? Iedereen is uniek en heeft unieke maten. Ik ontwerp samen met jou nieuwe kleding.

Maak je droom werkelijkheid

Kom eens langs en we bespreken je wensen en de stappen er naar toe.

01.

Eerste kennismaking

Zoek je al langer naar een bepaald kledingstuk en is het niet te vinden? Of heb je iets gezien, wat je heel leuk vindt? Of wil je een bestaand kledingstuk laten aanpassen? Bij mij kun je je eigen wensen indienen en samen maken we een plan wat aan je wensen voldoet.

02.

Samen maken we een stofkeuze

Mooie stoffen zijn er genoeg. Je hebt vast al iets in gedachten en met mijn advies daarbij komen we zeker tot de juiste stofkeuze bij een stoffenspeciaalzaak en/of een winkel met couture-stoffen. Na het uitkiezen van een mooie stof gaan we aan de slag .

03.

Passen en meten

We nemen je maten op en daarna ga ik het patroon helemaal op jouw maten tekenen met als tussenstap de kleding in toile (dat is proef van een jurk of ander kledingstuk).

04.

We zijn er bijna!

Dan een grote stap in de richting van jouw eigen unieke kleding:

Aan de proefjurk (of een ander kledingstuk) zie je al duidelijk wat het gaat worden. Na eventuele correctie maak ik het unieke kledingstuk. Hier gaan we kritisch naar kijken en zo nodig details aanpassen.

05.

Het resultaat

Jouw eigen wens gerealiseerd

Wie wordt daar nu niet blij van: je geheel eigen wens waarin je geen 2e persoon in tegen komt! Kom langs en samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.Samen van niets naar iets

Start nu!